Sterkliniek Dierenartsen, Sterk in Kwaliteit!

iso-9001-200pxOp 9 april 2013 heeft het surveillance bezoek door Lloyd’s Register Quality Assurance plaatsgevonden. Hierbij werd vastgesteld dat het Kwaliteitsmanagementsysteem van  Sterkliniek Dierenartsen BV volledig voldoet aan de ISO 9001:2008 eisen. Jaarlijks wordt Sterkliniek Dierenartsen BV gecontroleerd door een onafhankelijke instantie om te bekijken of we ons ISO certificaat mogen behouden.

Aanwezig was de voltallige directie aangevuld met het Kwaliteitsteam van Sterkliniek Dierenartsen BV.

Met het ISO-certificaat kan Sterkliniek Dierenartsen BV garanderen dat bij elke deelnemer onze strenge kwaliteitseisen zijn gehandhaafd. Om een voorbeeld te noemen, binnen de diergeneeskunde is er geen wettelijke verplichting om je kennis goed bij te houden. Dierenartsen kunnen na het behalen van hun diploma voor het leven hun beroep uitoefenen. Sterkliniek Dierenartsen vinden dit niet juist en zijn van mening dat elke dierenarts en elke paraveterinair up to date behoren te zijn qua kennisniveau. In onze Kwaliteitseisen zijn daarvoor minimum normen opgesteld. Onze toetsing door Lloyd’s RQA garandeert elke diereigenaar dat alle paraveterinairen en dierenartsen bij alle aangesloten Sterklinieken aan de zware nascholingsverplichtingen hebben voldaan.

Een ander voorbeeld is het feit dat bijvoorbeeld alle apparatuur voor bloedonderzoek verplicht wordt gecontroleerd op een juiste werking. Ook dat is uniek. Zo werken alle Sterklinieken aan kwaliteit in de diergeneeskundige zorg voor u en uw huisdier en dat laten we ook nog eens controleren, dat is dubbele zekerheid!