Welkom!

Vanaf 2016 is er veel veranderd in de dierenartspraktijk aan het Muiderbos. René Jansen wist dat hij zou stoppen, maar het vinden van een geschikte opvolger viel niet mee. Uiteindelijk heeft de Sterkliniek, die al in Hillegom en Nieuw Vennep locaties heeft, de praktijk overgenomen. Eigenlijk mogen we 2018 als een overgangsjaar beschouwen waarin het stof hoog is opgewaaid. Nu dat stof is neergedaald zullen we per 1 september dit jaar met een vast team verdergaan.

Manon blijft drie dagen het vertrouwde gezicht als assistente. Ze wordt bijgestaan door de zeer ervaren assistentes ( paraveterinairen ) Conne Bartels en Rachel Scheulderman. Zij maakten onderdeel uit van de vestiging in Hillegom. Beide dames hebben al meer dan 15 jaar ervaring als paraveterinair. Zij zullen de ruggengraat gaan vormen van de kliniek op het Muiderbos!

Als dierenartsen komen Lodewijk Kamps en Milja Koch er werken. Lodewijk zal er bijna elke dag zijn en Milja vooral op de dinsdag en de woensdag. Ook zij is inmiddels al bijna een jaar een bekend gezicht in Hoofddorp. Lodewijk is in 1997 alleen in Hillegom gestart en gaat deze kliniek per 1 september verlaten. Ons team in Hoofddorp zal dus uit 5 personen bestaan.

We staan voor alle veterinaire zorg voor u klaar. Van operaties, tandheelkundige zorg, röntgenfoto’s maken en natuurlijk de dagelijkse consultaties. Alles op het hoge niveau dat u van ons gewend bent.

De praktijk op het Muiderbos zal een paradijs voor de (zieke) dieren moeten worden, hetgeen ook goed aansluit bij de naam van het winkelcentrum tegenover ons!

We zijn voornemens in deze samenstelling lang voor u en uw dieren te gaan zorgen!