Corona virus

Corona virus

Beste klanten,

Ook wij nemen onze maatregelen om de verspreiding van het corona virus te verkleinen, maar nog wel veterinaire zorg te kunnen blijven bieden. Dit betekent dat de openingstijden kunnen wijzigen, onze excuses hiervoor. Hieronder kunt u onze maatregelen lezen. Voor overige informatie m.b.t. het corona virus kunt u hier terecht.

Wij verzoeken u:
1. NIET te komen indien u zelf klachten heeft (hoesten, verhoging o.a.), in een risico gebied bent geweest of in contact bent geweest met iemand met symptomen. Vraag dan iemand anders met uw dier te komen.
2. Met één persoon per dier te komen.
3. Met pin te betalen. Tijdelijk accepteren wij geen contant geld.
4. Zaken die geen spoed hebben kunnen worden uitgesteld. Indien u niet kunt of wil komen, bel ons dan om de afspraak af te zeggen. Hiervoor zullen we op dit moment geen kosten in rekening brengen.
5. Ons te bellen of mailen wanneer u medicijnen of voer nodig heeft. Hierdoor kunnen wij het alvast klaar zetten voor u.

Hiernaast passen wij onze bedrijfsvoering aan om besmetting te voorkomen:
– O.a. balie, deurknoppen, lichtknopjes en het PIN-apparaat worden extra vaak ontsmet.
– We schudden geen handen met u en voor een operatie kunt u uw dier overdragen aan de assistentes.
– We voeren tijdelijk geen thuisvisites uit.
– Het kan voorkomen dat er minder bezetting is en dat we hierdoor minder afspraken kunnen maken of in nood aangepaste openingstijden moeten hanteren en/of niet spoedeisende afspraken moeten verplaatsen.
– Wij zullen meer tijd inplannen per afspraak om zoveel mogelijk te voorkomen dat meer mensen in de wachtkamer zitten te wachten.

Voor iedereen is het wennen om op deze manier te werken, voor u en voor ons. Met elkaar zorgen we dat het werkt, ook al is het anders dan anders.

Indien u vragen heeft kunt u ons bereiken tijdens openingstijden op 023-5629008 of mail naar sterkliniekhoofddorp@gmail.com

Wij hopen op uw begrip.

Team Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp