Onze geschiedenis

Dierenartspraktijk Overbos werd Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp

foto verbouwing Hoofddorp

Afscheid dierenarts René Jansen

Eind 2017 is dierenarts René Jansen van dierenartspraktijk Overbos gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Ruim 30 jaar stond deze dierenarts klaar voor de huisdieren uit de wijk Overbos en omstreken. Toen was het tijd om dit stokje over te dragen en die eer was aan ons. Sterkliniek Dierenartsen Hillegom BV nam per 1 januari 2018 dierenartspraktijk Overbos over. Hierna werd de praktijk omgedoopt tot Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp.

Vertrouwde gezichten blijven

Een hele verandering…of toch niet helemaal. Assistente Manon blijft een vertrouwd gezicht op deze locatie. Manon werkt sinds jaar en dag op het Muiderbos 21a te Hoofddorp en blijft dat ook met veel plezier doen.

Team Overbos/Hoofddorp en Modernisering

Vanaf 1 september 2019 vormen dierenartsen Lodewijk Kamps en Milja Koch, samen met Manon en paraveterinairen Rachel Scheulderman en Conne Bartels het medisch team. Het pand is inmiddels gemoderniseerd om uitgebreider diergeneeskundige zorg te kunnen bieden. De kliniek wordt nog verder uitgebreid met meer opname gelegenheid, een röntgentoestel, beademing en dentale röntgen. Zo kunnen we nog completere zorg bieden.
De openingstijden worden iets ruimer (09.00-18.00 uur). Het telefoonnummer blijft gelijk: 023-5629008.

In het kort

Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp houdt zich voortdurend bezig met verbetering en ontwikkeling. Wij staan voor de hoogste kwaliteit diergeneeskundige zorg binnen de bestaande mogelijkheden. Welzijn van het dier staat bij ons voorop. Met alle aandacht, betrokkenheid en begrip zoeken we met de eigenaar de beste passende zorg. Onze klinieken beschikken over uitgebreide mogelijkheden.

Spoed en website

De kliniek verzorgt samen met andere klinieken in de regio voor 24/7 bereikbaarheid voor spoedgevallen bij onze patiënten. Dit wordt door onze bestaande klanten zeer hoog gewaardeerd.
Wanneer u meer wilt weten over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen, nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen op onze website www.sterkliniekhoofddorp.nl of volg ons op Facebook.

Tot snel in Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp waar met liefde voor het dier en begrip voor de eigenaar wordt gewerkt aan een lang en gezond leven voor uw huisdier.

Sterkliniek Dierenartsen BV

Wij vinden dat iedere branche naar een hoge kwaliteit dient te streven en dat deze kwaliteit herkenbaar moet zijn voor de consument en onafhankelijk en buiten de beroepsgroep moet worden getoetst. Sterkliniek Dierenartsen BV is een organisatie waarvan de deelnemers moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zowel op het gebied van de diergeneeskundige patiëntenzorg als de cliëntenzorg. De organisatie zelf voldoet aan de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001:2015, de deelnemers moeten aan dezelfde norm of vergelijkbaar kunnen voldoen. Dit alles wordt gecontroleerd door Lloyd’s Register Quality Assurance.
Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek, botoperatie of behandeling van suikerziekte betreft, uw huisdier kan rekenen op een moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team.