SterPlan

Het SterPlan maakt het voor diereigenaren makkelijker dan ooit om hond, kat of konijn de beste preventieve zorg te geven. Als moderne dierenkliniek hechten wij veel waarde aan gezondheid en welzijn van dieren. Preventieve zorg om ziekten te voorkomen en dieren fit en gezond te houden staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Het SterPlan sluit fantastisch aan op preventieve gezondheidszorg voor dieren. Een preventief gezondheidsplan als SterPlan draagt bij aan een langere levensverwachting en hogere levenskwaliteit van hond, kat of konijn.

SterPlan is een door ervaren dierenartsen ontwikkeld plan om ziekten te voorkomen en aandoeningen op tijd vast te kunnen stellen.  SterPlan draagt bij aan het verantwoord huisdierbezit vanwege de preventieve zorg die het biedt. Eigenaren of verzorgers die voor hun dier het SterPlan kiezen kunnen het jaar rond rekenen op optimale preventieve gezondheidszorg voor hun dier.

Het SterPlan is het beste vergelijkbaar met een abonnement. Voor een vast bedrag per maand ontvangt men standaard voor het dier de jaarlijkse vaccinatie, ontworming en anti-vlomiddelen, tussentijdse controles en bij de kat urine onderzoek. Het SterPlan® voor konijnen voorziet in vaccinatie, voeding en preventie van maden en uiteraard diverse controles.

Om ervoor te zorgen dat preventieve zorg op tijd wordt gegeven en wordt uitgevoerd, ontvangt iedereen die een SterPlan afsluit op tijd reminders.

Voor hond, kat en konijn zijn twee varianten van het SterPlan opgesteld. Standaard en Senior. Hierdoor kan het plan gekozen worden wat het beste past bij de levensfase van het dier.

SterPlan is geen huisdier ziektekostenverzekering. Veel verzekeraars vergoeden preventieve zorg. De combinatie van het SterPlan met een ziektekostenverzekering is dan ook het meest ideaal. Tenslotte staat bij verzekeraars preventieve zorg ook hoog in het vaandel.

Monitoring van het dierSterplan voorkomen is beter dan genezen

Uiteraard zorgt iedereen naar hun beste kunnen goed voor het huisdier. Toch is gebleken dat te veel dieren te weinig een dierenarts bezoeken. Anders hadden sommige ziekten voorkomen kunnen worden en waren sommige ontwikkelingen in gezondheid niet onopgemerkt gebleven. Dieren waarvoor het SterPlan is afgesloten zien we vaker en kunnen we dan ook beter volgen. Dit omdat we de eigenaar of verzorger vaker spreken. Op die manier zijn wij als professionals  nog meer betrokken bij de gezondheidsontwikkeling van het dier en krijgen we hierin goed vergelijkingsmateriaal.  Het klinkt naar, maar wij weten dat zelfs onnodig lijden door dieren kan worden voorkomen wanneer zij vaker een dierenarts bezoeken.

Weten waar je aan toe bent tegen de scherpste prijs

Door de abonnementsvorm die het SterPlan heeft weet men vooraf waar hij of zij aan toe is en welke producten en diensten het hele jaar kunnen worden afgenomen. Bovendien, zoals dat voor ieder abonnement geldt, hebben abonnees er recht op deze producten en diensten tegen de scherpste prijs te ontvangen. Maandelijks betaalt men een vast bedrag waar alle preventieve kosten mee zijn gedekt. De afschrijvingen vinden maandelijks automatisch plaats en eigenaar of verzorger heeft daar dan ook geen omkijken meer naar. Maandelijks afschrijven is een fijne vorm van gespreide betaling. Hierdoor komt men niet ineens voor grote bedragen te staan.

Ontzorgen is ontspannen

Iedere eigenaar die het SterPlan afsluit voor het dier krijgt op gezette tijden van ons een reminder. Zodra het dier toe is aan bijvoorbeeld ontworming, anti-vlomiddel of toedienen van de vaccinatie. Hierdoor wordt het dier altijd op tijd ingeënt of behandeld. Dit zorgt ervoor dat vaccinaties of producten niet verlopen of te lang niet zijn toegediend wat de werkzaamheid ondermijnt. Dankzij SterPlan wordt de kwaliteit van de producten optimaal gebruikt en loopt men niet achter de feiten aan.

Welke producten en diensten omvat het plan?

STERPLAN® STANDAARD HOND, KAT OF KONIJN:

 • Jaarlijkse gezondheidscheck met vaccinatie (incl. kennelhoest hond, myx-RDH1-RHD2 konijn)
 • Het jaar rond 1e keus anti-parasitaire producten voor hond/kat/konijn
 • Het jaar rond 1e keus ontwormmiddel hond/kat
 • Extra consult door paraveterinair (gebitscontrole, nagels knippen, anaalklieren legen, enz.)
 • Urine onderzoek voor de kat
 • Nomyiasis konijn (middel tegen vliegenlarvenziekte)
 • Voeding konijn

STERPLAN® SENIOR:

 • Producten en diensten zoals in het standaard plan voor hond/kat/konijn
 • Extra bloedonderzoek hond of kat
 • Urine onderzoek hond
 • Bloeddrukmeting kat
 • Gebitscontrole hond of kat

Welk plan kies ik voor mijn dier?

Om goed aan te sluiten op de behoeften van het dier is er de keuze uit het BASIS SterPlan® en het SENIOR SterPlan®. Samen met de arts of paraveterinair wordt gekeken naar welk plan het beste bij het huisdier past. Het plan is afhankelijk van leeftijd, gewicht en diersoort.

Alle voordelen nog even op rij:

 1. Goede monitoring in ontwikkeling en gezondheid van het huisdier
 2. Voorkomen is beter dan genezen
 3. Gemak door reminders
 4. De beste 1e keus producten en diensten tegen de scherpste prijs
 5. Maandelijkse incasso dus geen grote uitgaven meer in 1 keer
 6. De meeste ziektekostenverzekeraars komen deze preventieve zorg tegemoet