Welkom!

Vanaf 2016 is er veel veranderd in de dierenartspraktijk aan het Muiderbos. René Jansen wist dat hij zou stoppen, maar het vinden van een geschikte opvolger viel niet mee. Uiteindelijk heeft de Sterkliniek, die al in Hillegom en Nieuw Vennep locaties heeft, de praktijk overgenomen. Eigenlijk mogen we 2018 als een overgangsjaar beschouwen waarin het stof hoog is opgewaaid. Nu dat stof is neergedaald zullen we per 1 september dit jaar met een vast team verdergaan.

Manon blijft drie dagen het vertrouwde gezicht als assistente. Ze wordt bijgestaan door de zeer ervaren assistentes ( paraveterinairen ) Conne Bartels en Rachel Scheulderman. Zij maakten onderdeel uit van de vestiging in Hillegom. Beide dames hebben al meer dan 15 jaar ervaring als paraveterinair. Zij zullen de ruggengraat gaan vormen van de kliniek op het Muiderbos!

Als dierenartsen komen Lodewijk Kamps en Milja Koch er werken. Lodewijk zal er bijna elke dag zijn en Milja vooral op de dinsdag en de woensdag. Ook zij is inmiddels al bijna een jaar een bekend gezicht in Hoofddorp. Lodewijk is in 1997 alleen in Hillegom gestart en gaat deze kliniek per 1 september verlaten. Ons team in Hoofddorp zal dus uit 5 personen bestaan.

We staan voor alle veterinaire zorg voor u klaar. Van operaties, tandheelkundige zorg, röntgenfoto’s maken en natuurlijk de dagelijkse consultaties. Alles op het hoge niveau dat u van ons gewend bent.

De praktijk op het Muiderbos zal een paradijs voor de (zieke) dieren moeten worden, hetgeen ook goed aansluit bij de naam van het winkelcentrum tegenover ons!

We zijn voornemens in deze samenstelling lang voor u en uw dieren te gaan zorgen!

Diergeneeskundig team

Ons team bestaat uit zeer gepassioneerde en goed opgeleide medewerkers. Samen met klinieken in Hoofddorp, Hillegom en Amsterdam zorgen we 24/7 voor de beste zorg voor zieke én gezonde dieren.

Team met een Missie!

Het team van Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp levert hoogwaardige kwalitatieve zorg in een open en transparante sfeer. Wij doen dit met aandacht en passie voor dier én mens. Onze deuren staan altijd open voor al uw vragen/opmerkingen en andere zaken die u met ons wil delen.

Betrokken

• Wij hebben passie voor ons vak

• Wij zijn betrokken bij onze klanten en hun huisdier en bieden hen de best mogelijke service
• Iedereen met een huisdier is welkom bij ons
• Wij zijn betrokken bij elkaar

Hoogwaardige kwaliteit
• Onze dierenartsen en assistenten beschikken over een hoogwaardige kennis
• De kliniek is geoutilleerd met hoogwaardige apparatuur welke wordt gewaarborgd met strikte kwaliteitsbewaking
• Wij adviseren de béste behandeling voor uw dier
• Dit zorgt voor een hoge waardering bij onze klanten en een hoogwaardig leven van dieren

Transparant
• Wij luisteren naar onze cliënten en behandelen in overleg de patiënten met optimale zorg, daardoor ontstaat er wederzijds vertrouwen
• Wij bieden zorg voor een goede prijs-kwaliteitverhouding

Inrichting en apparatuur

Sterkliniek Dierenartsen Hoofddorp aan het Muiderbos 21a is op de benedenverdieping compleet gerenoveerd. Het heeft nu een fris, opgeruimd en open karakter. Verouderd apparatuur is vervangen voor modern, nieuw en efficiënt. De bovenverdieping is betrokken bij de benedenverdieping. Hier realiseerden wij aparte operatieruimte.

Operaties: Gasnarcose veilig bij de hond

Op de bovenverdieping is een grote lichte ruimte gerealiseerd waar de operaties zullen plaatsvinden. De operatieruimte is voorzien van gas-anesthesie. Hierdoor is het mogelijk dieren continue te monitoren en te beademen. De narcose kan hierdoor gecombineerd worden met “slaapdamp”. Een veel veiliger manier van opereren. Zo hoeven de patiëntjes veel minder belast te worden met zware narcose via injecties. Nagenoeg alle operaties kunnen plaatsvinden op onze locatie in Hoofddorp. Specialistischer operaties, laparoscopie en gastro-endoscopie vinden plaats in onze hoofdlocatie te Hillegom. Deze locatie is uiteraard niet ver weg

Onderzoeken: laboratiorium

Bloed, urine of ontlasting onderzoeken gebeuren grotendeels in onze eigen kliniek. De monsters worden getest op afwijkingen terwijl de baasjes erop kunnen wachten. Uitgebreider onderzoek wordt op onze locatie in Hillegom gedaan. Hier hoeft het baasje natuurlijk zelf niets voor te doen. Dat regelen wij. Eigenaren worden dan vaak dezelfde dag nog gebeld over de uitslag. Snel en een stuk voordeliger dan opsturen naar externe laboratoria dus.

Betrokkenheid en kwaliteit

Voordat men een dierenkliniek een Sterkliniek mag of kan noemen moet de kliniek aan een aantal voorwaarden voldoen. Alle Sterklinieken in Nederland houden zich aan deze kwaliteitscriteria. Iedere Sterkliniek in Nederland wordt hier dan ook nauwkeurig op getoetst. Dit geldt niet alleen voor de panden, apparatuur en locaties maar zeker ook voor de medewerkers. Goed opgeleid en jaarlijks terug naar de schoolbanken. Maar bovenal, bevlogen en begaan met de patiënten en hun baasjes. Op die manier staan wij voor diergeneeskunde op hoog niveau! Klik hier om meer te lezen over het kwaliteitssysteem van Sterkliniek Dierenartsen.

RTL Lifestyle Experience was op bezoek bij een collega Sterkliniek om meer te weten te komen over de kwaliteitseisen: